Задълбочаване на сътрудничеството на България с ОИСР е от съществена

...
 
Задълбочаване на сътрудничеството на България с ОИСР е от съществена
Коментари Харесай

Богдан Богданов: Присъединяването към ОИСР е ключов приоритет за България

 

„ Задълбочаване на съдействието на България с Организацията за икономическо сътрудничество и раз е от основна значимост за дребните и междинните предприятия у нас, които са в основата на българската стопанска система. “  Това сподели министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов по време на среща на министрите от Комитета за дребни и междинни предприятия и предприемачество на Организацията за икономическо съдействие и развиване, която се организира в централата на организацията в Париж, съобщи БГНЕС.

 фотография: БГНЕС

Според Богданов, присъединението на страната ни към Организацията за икономическо сътрудничество и раз е основен приоритет за България и ще се подхващат всички стъпки за ускорение на процеса.

Министър Богданов подчертава на нападателната политика на някои страни за поощряване на вложения посредством държавни дотации, които притеглят главно интернационалните корпорации.

„ В тези случаи, наранени са дребните и междинните предприятия, които не биха могли да се конкурират с огромните предприятия “, сподели още икономическият министър.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР